Bij Looijebouw staan de wensen van de klant centraal

Bij LooijeBouw staan de wensen van de klant centraal. Vrijblijvend komen wij langs om uw wensen te inventariseren waarbij we gezamenlijk de mogelijkheden bespreken. Tevens bieden wij vrijblijvend een offerte aan voor de werkzaamheden die nog gerealiseerd moeten worden. Bij akkoord wordt een afspraak ingepland om de werkzaamheden te verrichten. De werkzaamheden en het tijdsbestek worden vooraf besproken om de klus zo goed en efficiƫnt mogelijk af te ronden.

 

De werkzaamheden

Nadat het materiaal is aangeschaft in overleg met de klant kunnen de werkzaamheden starten. Als eerste is het essentieel om de omgeving veilig te stellen zodat de werkzaamheden veilig en soepel kunnen verlopen. Aansluitend kan de uitvoering van de werkzaamheden beginnen. Verder zorgt LooijeBouw voor tussentijdse evaluaties en besprekingen om de kwaliteit en wensen van de klant te waarborgen.

 

Looijebouw evaluatie

Het werk van LooijeBouw is pas afgerond als u daadwerkelijk tevreden bent. LooijeBouw zorgt ervoor dat er regelmatig evaluaties zullen plaatsvinden om ervoor te zorgen dat uw wensen daadwerkelijk worden gerealiseerd.